accesskey_mod_content

Novetats en FACe - Punt general d'Entrada de Factures Electròniques de l'AGE

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

27 febrer 2014

Logo FACe

Noves funcionalitats en FACe per als proveïdors i per als organismes.

S'ha posat a la disposició dels proveïdors al portal face.gob.es una nova secció "proveïdors", on les empreses que desitgin connectar els seus sistemes de facturació amb FACe a través de la interfície de serveis web que FACe proporciona als proveïdors podran gestionar el certificat amb el qual signen les comunicacions segures/segures de web services.

Més informació en face.gob.es (Obre en nova finestra) i en els documents de: FACe - Portal de Proveïdors(Obre en nova finestra) i FACe - FAQs portal de proveïdors(Obre en nova finestra) .

També els informem que s'ha actualitzat a l'àrea àrea de descàrregues el document d'expecificación dels W FACe-RCF per recollir una actualització del WSDL d'alta massiva d'unitats (oficines comptables, unitats tramitadores, registres comptables).

S'ha modificat l'API de consulta d'errors per rebre els errors de manera estructura per poder ser tractats de manera automàtica pel sistema informàtic del RCF.

Més informació sobre la solució: FACe

  • Empresa
  • Serveis electrònics
  • Centre de Transferència de Tecnologia