accesskey_mod_content

Les diputacions de Sevilla i de Jaén intercanvien les seves plataformes d'i-Administració per al desenvolupament de la Societat de la Informació

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

15 abril 2014

Les Diputació de Sevilla i Jaén han subscrit un acord de col·laboració per a l'intercanvi de les seves plataformes d'i-Administració.
 

La Diputació de Sevilla va constituir una seu electrònica provincial www.dipusevilla.es/sedeselectronicas, que el seu objectiu és garantir la implantació definitiva i generalitzada de l'Administració electrònica a la província. Aquesta iniciativa suposa que les principals gestions que afectin a qualsevol ciutadà, en les quals estigui implicada l'Administració Local, es resolguin, pràcticament a cop d'un clic.

Però un pas més donat en aquesta iniciativa ha conduït a l'intercanvi de plataformes en aquesta matèria amb altres administracions locals de fora de la província de Sevilla. Així, ja s'han signat acords amb les diputacions d'Huelva, Granada i Huesca i ara ho ha fet Jaén.

  • Ciutadà
  • Cooperació interadministrativa
  • Serveis electrònics