accesskey_mod_content

Alliberament del codi font de les soluciones Gestió d'Inventari i Peticions de Material

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

17 setembre 2013

La Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques, posa a la disposició de la resta d'administracions el codi font de les solucions de Gestió d'Inventari i Peticions de Material per a la seua reutilització.

El codi es troba disponible en la Forja del Centre de Transferència de Tecnologia (forja-ctt.administracionelectronica.gob.es/web/cache/bypass/inicio) on s'han creat els projectes Gestió d'Inventari i Peticions de Material amb la publicació del desenvolupament de les solucions. La disposició de forma oberta d'este desenvolupament permet a qualsevol ciutadà, organisme o empresa fer ús d'ell i crear així un espai propi dedicat a Dades Obertes.

Per a donar continuïtat a l'obertura i reutilització del codi de les dos solucions es disposarà en la Forja del Centre de Transferència de Tecnologia els futurs desenvolupament que s'aborden i que puguen ser d'utilitat per a la comunitat reutilisadora.

Més informació en CTT de les soluciones Gestió d'Inventari  i Peticions de Material

El codi de les solucions en la Forja:

Gestió d'Inventari:
http://forja-ctt.administracionelectronica.gob.es/web/inventarioseap

Peticions de Material:
http://forja-ctt.administracionelectronica.gob.es/web/pemat

  • Programari Lliure
  • Centre de Transferència de Tecnologia