" /> PAe - Administració Pública i Hisenda prioritzarà l'administració electrònica, amb un pressupost total de 55,6 milions
accesskey_mod_content

Administració Pública i Hisenda prioritzarà l'administració electrònica, amb un pressupost total de 55,6 milions

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

29 octubre 2013

La consellera d'Administració Pública i Hisenda, Concepción Arruga, ha assegurat avui que "el pressupost de 55,65 milions d'euros amb el qual explicarà el seu departament el proper any ajudarà al fet que sota els principis d'eficàcia i eficiència, la Conselleria pugui seguir apostant per una Administració electrònica, àgil i transparent".

Una administració, ha afegit, que agilitarà a 30 dies el pagament als proveïdors i que garanteix la qualitat en la prestació dels serveis bàsics, sense pujar els impostos gràcies a la continuïtat en la seva política de control de despesa pública.

Arruga ha comparegut esta mañana davant la comissió pressupostària del Parlament de La Rioja per informar sobre el Projecte de Llei de Pressupostos Generals de la Comunitat Autònoma de La Rioja per 2014 i, especialment de la part corresponent a la Conselleria d'Administració Pública i Hisenda.

Durant la seva intervenció, ha ressaltat que els pressupostos de La Rioja per al proper any són "responsables, socials i inversors i cerquen consolidar la recuperació econòmica mantenint l'equilibri entre la contenció de la despesa pública i l'impuls a la recuperació econòmica".

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Serveis electrònics