accesskey_mod_content

Diputacions de Sevilla i Huesca aborden la col·laboració en administració electrònica entre les dos

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

14 novembre 2013

El ple de la corporació provincial d'Osca ha aprovat un protocol de col·laboració entre les Diputacions d'Osca i Sevilla que permetrà l'intercanvi d'informació, experiències i projectes de l'administració electrònica.

En una nota, la Diputació de Sevilla informa que, gràcies a este protocol, es permet la cessió entre les dos institucions dels seus respectius 'programaris' i l'ús l'un de l'altra. "Es tracta d'aprofitar ferramentes i aplicacions que hem vist que funcionen bé i es poden implementar en l'altra institució", han coincidit a assenyalar tots dos responsables institucionals. Este protocol permet que una Diputació oferisca a l'altra les seues respectives cartes de servicis que inclouen tant productes d'administració electrònica com els relacionats amb la gestió local.

Cada carta de servicis inclou informació detallada de cada producte, amb els objectius que perseguix cadascun, els requisits tècnics que han de complir tant el servidor com el client, les tecnologies emprades i, en resum, tots aquells indicadors que faciliten el treball i la col·laboració entre les dos institucions.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa
  • Servicis electrònics