accesskey_mod_content

Diputacions de Sevilla i Huesca aborden la col·laboració en administració electrònica entre ambdues

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

14 novembre 2013

El ple de la corporació provincial d'Osca ha aprovat un protocol de col·laboració entre les Diputacions d'Osca i Sevilla que permetrà l'intercanvi d'informació, experiències i projectes de l'administració electrònica.

En una nota, la Diputació de Sevilla informa que, gràcies a aquest protocol, es permet la cessió entre ambdues institucions dels seus respectius 'programaris' i l'ús l'un de l'altra. "Es tracta d'aprofitar eines i aplicacions que hem vist que funcionen bé i es poden implementar en l'altra institució", han coincidit a assenyalar tots dos responsables institucionals. Aquest protocol permet que una Diputació ofereixi a l'altra les seves respectives cartes de serveis que inclouen tant productes d'administració electrònica com els relacionats amb la gestió local.

Cada carta de serveis inclou informació detallada de cada producte, amb els objectius que persegueix cadascun, els requisits tècnics que han de complir tant el servidor com el client, les tecnologies emprades i, en resum, tots aquells indicadors que faciliten el treball i la col·laboració entre ambdues institucions.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa
  • Serveis electrònics