" /> PAe - El Govern impulsa un fòrum de col·laboració amb el sector privat per a impulsar la reutilització d'informació pública
accesskey_mod_content

El Govern impulsa un fòrum de col·laboració amb el sector privat per a impulsar la reutilització d'informació pública

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

25 juny 2013

Logotip Dades Obertes

S'ha celebrat la reunió de llançament del "Fòrum de Col·laboració Públic Privada en matèria de Reutilització de la Informació del Sector Públic (Fòrum CPP-RISP)"

Este matí s'ha celebrat en la seu de Red.es la reunió de llançament de el “Fòrum de Col·laboració Públic Privada en matèria de Reutilització de la Informació del Sector Públic (Fòrum CPP-RISP)”, que pretén impulsar la innovació i generar negoci entorn de/entorn de l'ús de les dades que produïxen les diferents administracions.

El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme (MINETUR) està representat en el fòrum per la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació (SETSI) i per l'entitat pública Red.es. A ells se sumisca la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques, del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, representat per la Direcció general de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica.

Per part del sector privat, el fòrum concentra a l'Associació Multisectorial d'empreses de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i Comunicació, de les Telecomunicacions i dels Continguts Digitals (AMETIC); l'Associació Espanyola d'Economia Digital (Adigital), l'Associació Multisectorial de la Informació (ASSETGE), el Fòrum CPP-TIC, The App Day i la Fundació CTIC, que gestiona el projecte europeu ePSIplatform.

  • Govern obert
  • Cooperació interadministrativa
  • Empresa