accesskey_mod_content

La Diputació de Segòvia aprova l'Ordenança Reguladora de l'Administració Electrònica.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

27 febrer 2013

La Diputació ha aprovat l'Ordenança Reguladora de l'Administració Electrònica que serà exposada públicament perquè els interessats puguin realitzar reclamacions i suggeriments, encara que en cas de no presentar-se cap, quedarà automàticament aprovat com a definitiu.

Amb aquesta nova aplicació, els segovianos podran realitzar tràmits administratius amb la Institució Provincial via telemàtica, sense necessitat de personar-se físicament a la seu de la Diputació.

Es podrà accedir a la seu electrònica de la Diputació Provincial de Segòvia a través d'https://sedeelectronica.dipsegovia.es https://sedeelectronica.dipsegovia.es(Obre en nova finestra) , o al portal d'Internet https://www.dipsegovia.es(Obre en nova finestra) , i que abasta la totalitat de les Àrees de la Diputació, excepte la gestió recaptatòria i tributària, els serveis de la qual es prestaran a través de l'adreça electrònica https://carpeta.dipsegovia.es, també accessible a través del mateix portal.

  • Govern obert