accesskey_mod_content

La Junta d'Andalusia acorda un procediment per a la verificació i certificació de signatures electròniques en les iniciatives Legislatives Populars.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

05 gener 2013

Junta d'Andalusia

Acordo de 21 de desembre de 2012, de la Junta Electoral d'Andalusia, sobre procediment per a la verificació i certificació de signatures electròniques en les iniciatives Legislatives Populars.

La Llei 5/1988, de 17 d'octubre, d'Iniciativa Legislativa Popular i dels Ajuntaments, modificada per la Llei 8/2011, de 5 de desembre, estableix que la iniciativa popular s'exerceix mitjançant la presentació de proposicions de llei subscrites per les signatures d'almenys 40.000 electors andalusos, autenticades en la forma en què determina la pròpia llei, esmentant expressament la possibilitat de recollir les declaracions de suport amb signatura electrònica conforme al que s'estableixi reglamentàriament.

Més informació(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Identitat i Signatura electrònica