accesskey_mod_content

INSIDE - Infraestructura i Sistemes de Documentació Electrònica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

11 maig 2012

 

 

INSIDE - Infraestructura i Sistemes de Documentació Electrònica

El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques posa a la disposició de la resta d'administracions InSide , gestor documental que compleix els estàndards CMIS (Content Management Interoperability Services) per a la gestió documental dels expedients i documents electrònics, segons l'especificat en les normes tècniques de l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat.

D'aquesta manera, s'emmagatzemen els documents, signatures, metadades, versions d'un mateix document, etc. i permet la seva consulta i gestió per mitjà de serveis web per a la integració amb qualsevol aplicació que desitgi gestionar els seus documents d'acord amb l'especificat en les normes ENI.

El seu objectiu, és obtenir una abstracció de la gestió documental clàssica de carpetes i fitxers per un que gestioni expedients i documents electrònics d'acord amb les especificacions de les normes tècniques ENI.

Per a major informació en el PAe-CTT (InSide)

  • Interoperabilitat
  • Centre de Transferència de Tecnologia