" /> PAe - Publicació de la "Guia per a la incorporació d'IPv6 com a requisit de compra pública"
accesskey_mod_content

Publicació de la "Guia per a la incorporació d'IPv6 com a requisit de compra pública"

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

16 març 2012

Després haver estat presentada a la Comissió Permanent del Consell Superior d'Administració Electrònica, el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques publica la "Guia per a la incorporació d'IPv6 com a requisit de compra pública", desenvolupada en compliment de les accions previstes en l'Acord de Consell de Ministres de 29 d'Abril de 2011, pel qual es va aprovar el Pla de foment per a la incorporació del protocol IPv6 a Espanya.

Després haver estat presentada a la Comissió Permanent del Consell Superior d'Administració Electrònica, el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques publica la "Guia per a la incorporació d'IPv6 com a requisit de compra pública"(Obre en nova finestra) , desenvolupada en compliment de les accions previstes en l'Acord de Consell de Ministres de 29 d'Abril de 2011, pel qual es va aprovar el Pla de foment per a la incorporació del protocol IPv6 a Espanya.
El document té com a objectiu ajudar als gestors públics en la transició a IPv6, proposant una sèrie de recomanacions de caràcter pràctic que permetin als compradors públics incorporar IPv6 en els procediments d'adquisició relacionats amb l'aplicació de les Tecnologies de la Informació en les Administracions Públiques.

  • Ciutadà

0 Comentaris

No hi ha comentaris