accesskey_mod_content

Actualitat CTT - Mantenir-se sempre informat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

12 maig 2011

 

Com accedir a tota l'actualitat del Centre de Transferència de Tecnologia

 

Si desitja estar al corrent de tot el que succeeix en el CTT: principals novetats en les iniciatives, incorporació de noves iniciatives, projectes de la forja, noves funcionalitats, etc, pot fer-ho mitjançant la secció Actualitat CTT.

A més pot triar la via que li resulti més còmoda per tenir accés a aquesta informació:

  • Consultar directament la pàgina web Actualitat CTT
  • Rebre en el seu correu electrònic les últimes novetats incorporades. Per a això ha de subscriure's a "Notícies". Autentiqui's amb el seu usuari i entri en la "Configuració" del seu perfil (cantonada superior dreta). En el menú lateral esquerre li apareixerà l'opció "Subscripcions"
  • Sindicar-se al RSS de notícies del Portal d'Administració Electrònica

Si només desitja mantenir-se informat del que succeeix en una determinada iniciativa, recordi que accedint a la secció "Novetats" d'aquesta iniciativa podrà punxar en el botó "Subscripció a Novetats" i rebrà per correu electrònic totes les novetats donades de alta per a aquesta iniciativa

  • Centre de Transferència de Tecnologia

0 Comentaris

No hi ha comentaris