accesskey_mod_content

El projecte STORK finalista de la categoria "Administració Central" en la convocatòria @ASLAN de casos d'èxit TIC innovadors i exemplars en administracions i organismes públics.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

25 febrer 2011

NP.A 24 de febrer de 2011. La DGIAE del Ministeri de Política Territorial ha resultat finalista de la categoria Administració Central en la Convocatòria de Casos d'Èxit TIC Innovadors i Exemplars en Administració i Organismes públics amb el projecte “El DNIe espanyol com a porta d'entrada a serveis d'Administració electrònica a Europa: Projecto STORK ” organitzada per l'Associació @asLAN.

NP.A 24 de febrer de 2011. La DGIAE del Ministeri de Política Territorial ha resultat finalista de la categoria Administració Central en la Convocatòria de Casos d'Èxit TIC Innovadors i Exemplars en Administració i Organismes públics amb el projecte “El DNIe espanyol com a porta d'entrada a serveis d'Administració electrònica a Europa: Projecto STORK ” organitzada per l'Associació @asLAN. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal facilitar l'intercanvi de coneixements, i reconèixer públicament l'esforç i dedicació dels Responsables TIC d'AAPP que els han liderat.

En aquesta edició de 2011 han concursat un total de 94 Casos d'Èxit de 77 Organismes Públics, superant notablement els resultats de la passada edició, entre els quals han estat seleccionats 27 finalistes para, a través d'un procés obert i transparent en el qual han participat amb les seves votacions 867 professionals.

El proper 9 de Març, es publicarà el guanyador de cada Categoria (1. Administració Central; 2. Administració Autonòmica; 3. Administració Local; 4. Sanitat; 5. Seguretat i Defensa, 6. Educació, 7. Transports 8. Empreses Públiques, 9. Organismes Públics) aquest projecte es presentarà en el marc de la Fira SITI/asLAN’2011, on li serà lliurat el guardó amb la presència de representants de diferents Organismes Públics, directius d'empreses associades @asLAN i Mitjans de comunicació.

  • Identitat i Signatura electrònica