accesskey_mod_content

Possibilitat de definir validadors per aplicació

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

25 març 2019

Logo Portasignatures

Disponible una nova versió del Portasignatures General de l'Estat, la solució proporcionada per la Secretaria de l'Administració Digital (SGAD) per a generar fluxos de firma i firmar electrònicament documents, utilitzant el certificat digital del firmant.

Entre les seues novetats, es troba la possibilitat de definir usuaris validadors per a peticions de firma, enviades per les aplicacions que s'integren amb el Portasignatures mitjançant la Interfície Genèrica. D'esta manera, un usuari pot configurar a un altre usuari de Portasignatures perquè valide les peticions que venen d'altres aplicacions de portasignatures, com per exemple, DocelWeb, el Portasignatures de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat (IGAE). Establint esta configuració, l'usuari destinatari de la petició de firma, per defecte, solament veurà en la seua safata de peticions de firma, les que hagen sigut prèviament validades pel seu validador.

D'altra banda, s'ha millorat la generació dels codis QR dels informes de firma que es poden descarregar del Portasignatures. Amb esta nova versió del QR, es permet als usuaris acarar els informes de firma amb un lector de codi QR, de manera automàtica des del Punt d'Accés General, sense necessitat d'introduir el Codi Segur de Verificació (CSV).

Poden trobar més informació en secció de l'aplicació en el CTT.

  • Infraestructures i servicis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia