accesskey_mod_content
Bàner accessibilitat

Materials d'ajuda

 • Preguntes Freqüents

  Aquesta secció ofereix un conjunt de Preguntes Freqüents sobre disseny i desenvolupament accessible de diferents continguts web. Tota aquesta secció està preparada considerant les indicacions i terminologies de la norma UNEIX 139803:2012

 • Guies Pràctiques

  En aquesta secció es recullen diferents guies o/i manuals que pretenen ser una ajuda per a la gestió i manteniment de l'accessibilitat als portals web de l'Administració. Totes aquestes guies s'estan coordinant i preparant dins de la iniciativa de l'Observatori d'Accessibilitat Web.

 • Vídeos divulgatius

  En aquesta secció es recullen diferents vídeos que pretenen ser una ajuda per a totes les administracions públiques en la implantació de Reial decret 1112/2018 així com per fomentar l'ús del servei de diagnòstic en línia disponible en la Comunitat Accessibilitat. Tots aquests vídeos s'han preparat dins de la iniciativa de l'Observatori d'Accessibilitat Web.

 • Accessibilitat d'aplicacions mòbils (apps)

  Materials per ajudar a desenvolupadors/avaluadors d'aplicacions mòbils (apps) en matèria d'accessibilitat al llarg de tot el cicle de vida d'una aplicació.

 • Accessibilitat en PDF i documents ofimàtics

  L'accessibilitat dels continguts disponibles en internet implica també als documents PDF i a la resta de documents enllaçats des de l'HTML. Per tant, és necessari assegurar que tant els documents ofimàtics com els seus PDF derivats siguin accessibles.