accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Dia d'Internet Segura 2024

  • 06 febrer 2024

El 6 de febrero de 2024 se celebra en todo el mundo el Día de Internet Segura o Safer Internet Day.  

El Dia d'Internet Segura o Safer Internet Day (SID) és un esdeveniment internacional organitzat per les xarxes Insafe/INHOPE de Centres de Seguretat en Internet a Europa, amb el suport de la Comissió Europea. Esta iniciativa es realitza cada febrer per a promoure l'ús segur i positiu de la tecnologia, especialment entre xiquets, xiquetes i jóvens. Així, milions de persones s'unixen a tot el món per a inspirar canvis positius en línia, crear consciència sobre els problemes de seguretat i participar en esdeveniments i activitats. 

Des de l'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE), i com cada any, ens unim a la iniciativa internacional i celebrem el #DíaDeInternetSegura amb activitats per a fomentar, entre xiquets, jóvens i els seus entorns més pròxims, un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, promocionant les seues competències en esta matèria i ajudant-los a ser respectuosos, crítics i creatius, en línia amb els principis digitals europeus. 

Complementàriament, el concurs "Què és per a tu el 017?"(Obri en nova finestra) acosta el servici "La teua Ajuda en Ciberseguretat"(Obri en nova finestra) , a la comunitat educativa, a través de la creació de vídeos que transmeten situacions de risc en Internet i com el 017 pot ajudar-los a evitar estes situacions o a solucionar-les. 

A manera de curiositat, el SID se celebra el segon dia de la segona setmana del segon mes de l'any i reunix a milions de persones de tot el món per a impulsar canvis positius i conscienciar sobre la seguretat en Internet, organitzant diferents esdeveniments i activitats. 

Este dia no solament pretén la creació d'una Internet més segura, sinó una Internet millor, a través de l'ús responsable, respectuós, crític i creatiu que tots fem. 

Participació en concurs (Obri en nova finestra) i enviament de vídeos abans del 22 de gener de 2024, a les 10:00 am.

Més informació(Obri en nova finestra)