Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Gestió de Recursos Administratius de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques

 • Nomene Abreujat:
  RecursosAdmin
  Resum:
  Aplicació web per a la gestió de recursos administratius i contenciós-administratius que arriben a l'organisme, amb seguiment dels diferents passos de la seua tramitació, llista d'interessats, dates d'inici, tràmits i tancament, generació automàtica de documents associats a la tramitació, etc.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  gestion.recuradmin@seap.minhap.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  L'objectiu és disposar una ferramenta per a la gestió centralitzada de tots els recursos administratius interposats davant l'organisme, independentment de la tipologia dels mateixos, servint tant de registre dels recursos que es tramiten com per a automatitzar en la mesura que siga possible les tasques de gestió relacionades amb estos recursos.

  D'esta manera s'eliminen les tecnologies ofimàtiques obsoletes utilitzades tradicionalment per a la gestió dels recursos administratius, facilitant el manteniment del sistema i permetent la seua implantació en qualsevol entorn tecnològic.

  L'aplicació és completament configurable quant a tipus de recursos, plantilles de documents, tràmits a realitzar i altres aspectes de gestió, adaptant-se plenament a les particularitats de cada organisme.

  La possibilitat d'albergar la documentació electrònica vinculada als recursos administratius permet un important estalvi per la reducció de l'ús del paper.

  A més s'aconseguix major productivitat en l'acompliment dels tramitadors de recursos, gràcies a les capacitats de filtrat i cerca d'informació, generació automàtica de documents, etc.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable