Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Generador Ràpid i Automatitzat per al desenvolupament d'aplicacions

 • Nomene Abreujat:
  graderia
  Resumixen:
  La solució GRADERIA és un desenvolupament per a disposar de manera ràpida d'aplicacions web xicotetes i mitjanes sobre una funcionalitat estàndard d'acord amb el patró CRUD (manteniment de dades bàsic, gestió de permisos, conservació de dades històriques, cerques habituals, etc). A partir d'un model de dades que complisca uns criteris predefinits, l'aplicació és capaç de generar la lògica bàsica necessària per a una funcionalitat típica en entorns de gestió. L'aplicació és parametrizable per a ampliar esta funcionalitat bàsica amb criteris de filtrat d'informació per rols, comportament associat a camps, etc.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Contacte:

  soporte.cstic@jccm.es

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Gestió de servicis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Semàntic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , JSP
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  GRADERIA està pensat per a poder disposar de manera ràpida d'un desenvolupament web d'acord amb el patró CRUD reutilitzable de tal manera que a partir del model de dades físic atenent a unes regles (les taules han de tindre definides les claus alienes en el model de dades, certs camps han de cridar-se d'una manera determinada (codi, actiu, etc), les taules i columnes han de tindre comentaris, etc) la solució és capaç de generar les metadades necessàries per a disposar d'uns menús bàsics (menú principal, menú de taules auxiliars, menú de taules de metadades, menú d'administració i menú de vistes), generar uns rols bàsics (administrador, usuari i consulta), associar les pantalles als menus i als permisos, disposar d'una lògica de navegació entre taules mestres, taules detalle, etc, i la lògica d'actualització de les dades. Una vegada generada, l'aplicació és parametrizable quant a afegir nous rols, opcions de menú, disparadors sobre camps, etc. A més un canvi en el model de dades és immediatament inclòs en l'aplicació mitjançant la regeneració del model.

  Els avantatges són l'estalvi en esforç de programació, l'homogeneïtzació d'entorns (base de dades, servidor d'aplicacions, etc) i rapidesa en la implantació de solucions tipus CRUD via web.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General