accesskey_mod_content

Muface renova imatge i estrena portal web

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

15 novembre 2018

Logo MUFACE

Desenvolupada conjuntament amb Secretaria General d'Administració Digital, Muface modernitza el seu web amb un disseny renovat i noves funcionalitats que faciliten la navegació i l'accés als servicis als mutualistes.

La Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat(Obri en nova finestra) (Muface), d'acord amb el previst en el Pla d'Impuls 2017-2020, ha modernitzat i transformat la seua pàgina web en un portal integral de servicis que destaca pel seu disseny renovat, amb el qual es pretén potenciar al màxim la comunicació amb la Mutualitat per via electrònica. La nova web, desenvolupada conjuntament amb la Secretaria General d'Administració Digital, facilita la consulta de la informació, les cerques i la comunicació de titulars i beneficiaris.

“Troba el teu metge”, geolocalització d'oficines a través de l'aplicació aplicació EGEO i accés ràpid als servicis són algunes de les novetats de la web.

  • Servicis electrònics