accesskey_mod_content

Publicat el Decret 225/2014, de 14 d'octubre, de règim jurídic d'administració electrònica de la Comunitat Autònoma d'Extremadura

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

23 octubre 2014

Amb el present decrete la Junta d'Extremadura aborda la construcció del seu model específic d'administració electrònica a través de la regulació dels elements que la conformen: registre electrònic, expedient electrònic, gestió electrònica de procediments, arxiu electrònic, el registre de representants.

Este decret vol contribuir a aconseguir una Administració eficaç, amb una oferta de servicis de qualitat i accessibles per diferents canals; una Administració oberta que promoga la transparència, la participació i la col·laboració; una Administració eficient que millore la gestió i adeqüe l'organització, simplifique els procediments i actualitze la tecnologia.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Servicis electrònics