àrea de descàrregues.

" /> àrea de descàrregues." /> PAe - Ja està disponible la versió 3.0.1 del SIGM
accesskey_mod_content

Ja està disponible la versió 3.0.1 del SIGM

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

10 febrer 2014

Es troba disponible per a la seua descàrrega la nova versió 3.0.1 del SIGM, que incorpora la correcció d'errors detectats en la versió 3.0 juntament amb algunes noves funcionalitats. La llista completa de millores es troba en la documentació de la nova versió disponible en àrea de descàrregues(Obri en nova finestra) .

Esta serà l'última evolució sobre la versió 3.0 del SIGM que publique directament el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. A partir d'ara, el manteniment i evolució d'esta aplicació es durà a terme per part de la comunitat de desenvolupadors. Si escau, els nous errors que es detecten, es corregiran sobre la versió 3.1, que serà gestionada directament per la comunitat de desenvolupadors i que diferix en codi de la versió 3.0. La comunitat de desenvolupadors detallarà les qüestions necessàries per a migrar de la versió 3.0.1 a la 3.1, seguint el procés de contribució i el model de govern posat en marxa per CENATIC.

Les modificacions incorporades en esta versió 3.0.1 s'han aportat ja a la comunitat per MINETUR i estaran integrades en la versió 3.1 de la comunitat.

Els recordem que poden obtindre informació sobre el projecte del-SIGM en blog(Obri en nova finestra) , i participar en ell a través de forja(Obri en nova finestra) .

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

Enllaç a la solució Al SIGM

  • Centre de Transferència de Tecnologia