accesskey_mod_content

La Comissió publica la nova edició de la fitxa d'Espanya sobre administració digital

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

12 juliol 2019

Forma part de la col·lecció de fitxes informatives sobre l'estat de l'administració digital a Europa que arrepleguen l'estat de situació del desenvolupament de l'administració digital en 36 països europeus.

Les Accés directe a la fitxa d'Espanya fitxes informatives sobre l'estat de l'administració electrònica (Digital Government Factsheets) (Obri en nova finestra)  s'han redissenyat en 2019 per a reflectir millor l'evolució des de l'administració electrònica cap a l'administració digital. Una novetat d'esta edició és que les fitxes s'acompanyen d'una fitxa infogràfica dels països. Totes estes fitxes són el resultat d'un esforç de cooperació entre la Unitat d'Interoperabilitat de la DG DIGIT i les administracions públiques dels països europeus, i es publiquen com una acció del Programa ISA2(Obri en nova finestra) .

 

En particular, la fitxa d'administració digital d'Espanya oferix informació actualitzada sobre la situació de l'administració digital: indicadors, aspectes destacats, impuls polític, marc legal, governança, infraestructura, servicis als ciutadans i servicis a les empreses. S'acompanya al seu torn d'una fitxa infogràfica de resum que destaca certes iniciatives empreses per a promoure l'administració digital en relació amb els principals aspectes tractats en el document principal.

Digital Government Infographic 2019 - Spain

El Observatori dels Marcs Nacionals d'Interoperabilitat (NIFO)(Obri en nova finestra) és un servici proporcionat pel programa ISA²(Obri en nova finestra) de la Comissió Europea que oferix informació sobre el desenvolupament de l'administració digital i la interoperabilitat a Europa.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)