accesskey_mod_content

La Comissió publica la nova edició de la fitxa d'Espanya sobre administració digital

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

12 juliol 2019

Forma part de la col·lecció de fitxes informatives sobre l'estat de l'administració digital a Europa que recullen l'estat de situació del desenvolupament de l'administració digital en 36 països europeus.

Les Accés directe a la fitxa d'Espanya fitxes informatives sobre l'estat de l'administració electrònica (Digital Government Factsheets) (Obre en nova finestra)  s'han redissenyat en 2019 per reflectir millor l'evolució des de l'administració electrònica cap a l'administració digital. Una novetat d'aquesta edició és que les fitxes s'acompanyen d'una fitxa infogràfica dels països. Totes aquestes fitxes són el resultat d'un esforç de cooperació entre la Unitat d'Interoperabilitat de la DG DIGIT i les administracions públiques dels països europeus, i es publiquen com una acció del Programa ISA2(Obre en nova finestra) .

 

En particular, la fitxa d'administració digital d'Espanya ofereix informació actualitzada sobre la situació de l'administració digital: indicadors, aspectes destacats, impuls polític, marc legal, governança, infraestructura, serveis als ciutadans i serveis a les empreses. S'acompanya al seu torn d'una fitxa infogràfica de resum que destaca certes iniciatives empreses per promoure l'administració digital en relació amb els principals aspectes tractats en el document principal.

Digital Government Infographic 2019 - Spain

El Observatori dels Marcs Nacionals d'Interoperabilitat (NIFO)(Obre en nova finestra) és un servei proporcionat pel programa ISA²(Obre en nova finestra) de la Comissió Europea que ofereix informació sobre el desenvolupament de l'administració digital i la interoperabilitat a Europa.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)