Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Peticions de Material (PeMat)

 • Nomene Abreujat:
  PeMat
  Resum:
  Aplicació per a facilitar les peticions de material (d'escriptori, d'arxiu, informàtic, etc.) dins de les diverses unitats de l'organització, mitjançant un sistema d'aprovació de comandes en tres nivells per a assegurar que les necessitats de material es corresponguen al material servit.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Producte instalable
  Contacte:

  Pemat: pemat.ctt@seap.minhap.es

  cap de projecte: juanluis.martin@seap.minhap.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió de servicis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML , PHP
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  Peticions de Material pretén facilitar les peticions de material (d'escriptori, d'arxiu, informàtic, etc.) posant a la disposició de les unitats un sistema centralitzat de sol·licitud, validació i aprovació de les peticions de material que permeta un major control d'estes peticions i el seu fàcil seguiment per part de tots els implicats, tant de peticions d'usuaris com de peticions a proveïdors.

  La petició de material d'un usuari d'una unitat concreta és validada inicialment pel responsable d'aquesta unitat, posteriorment la petició pel responsable de material de l'organització i finalment pel responsable del magatzem que ha d'atendre la comanda.

  Disposa d'un sistema de notificacions perquè els diferents grups implicats en la tramitació estiguen permanentment informats de l'estat de totes les peticions gestionades.


  L'aplicació contempla la divisió organitzativa de l'Organisme en Unitats independents, de manera que pot configurar-se per a cadascuna d'elles als responsables dels diferents grups de tramitació, permetent la gestió de les peticions de forma completament delegada a estes Unitats.

  Esta divisió organitzativa es complementa amb la unificació de categories de materials a servir en tota l'Organització, la qual cosa permet l'explotació centralitzada de les dades en funció d'estes categories.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable