Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Peticions de Material (PeMat)

 • Nomene Abreujat:
  PeMat
  Resum:
  Aplicació per a facilitar les peticions de material (d'escriptori, d'arxiu, informàtic, etc.) dins de les diverses unitats de l'organització, mitjançant un sistema d'aprovació de comandes en tres nivells per a assegurar que les necessitats de material es corresponguen al material servit.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Producte instalable
  Contacte:

  Pemat: lista.pemat@correo.gob.es

  cap de projecte: d.zafrilla@economia.gob.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió de servicis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML , PHP
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  Peticiones de Material pretende facilitar las peticiones de material (de escritorio, de archivo, informático, etc.) poniendo a disposición de las unidades un sistema centralizado de solicitud, validación y aprobación de las peticiones de material que permita un mayor control de estas peticiones y su fácil seguimiento por parte de todos los implicados, tanto de peticiones de usuarios como de peticiones a proveedores.

  La petición de material de un usuario de una unidad concreta es validada inicialmente por el responsable de dicha unidad, posteriormente la petición por el responsable de material de la organización y finalmente por el responsable del almacén que debe atender el pedido.

  Disposa d'un sistema de notificacions perquè els diferents grups implicats en la tramitació estiguen permanentment informats de l'estat de totes les peticions gestionades.


  L'aplicació contempla la divisió organitzativa de l'Organisme en Unitats independents, de manera que pot configurar-se per a cadascuna d'elles als responsables dels diferents grups de tramitació, permetent la gestió de les peticions de forma completament delegada a estes Unitats.

  Esta divisió organitzativa es complementa amb la unificació de categories de materials a servir en tota l'Organització, la qual cosa permet l'explotació centralitzada de les dades en funció d'estes categories.

  Suscripciones

  En esta área podrá darse de alta para recibir las notificaciones de cambios que se realicen en noticias, documentos o foros relacionados con la solución o el activo semántico.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduzca el email con el que desea recibir las notificaciones de la solución o del activo semántico.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable