accesskey_mod_content

ENISA llança una ferramenta d'avaluació d'estratègies de ciberseguretat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

28 setembre 2018

Logo CCN-CERT

ENISA llança la ferramenta d'avaluació d'estratègies de ciberseguretat que ajudarà als Estats Membres de la Unió Europea a avaluar les seues prioritats d'acord amb les seues estratègies nacionals de ciberseguretat.

Per a cada objectiu estratègic, la ferramenta(Obri en nova finestra) oferix recomanacions i idees sobre com millorar. ENISA(Obri en nova finestra) va desenvolupar la ferramenta amb l'objectiu de proporcionar resultats d'una manera ràpida i fàcil d'usar.

ENISA també ha actualitzat el seu mapa interactiu NCSS, millorant la seua usabilitat i introduint noves característiques, tals com els objectius implementats de l'estratègia, exemples detallats, historial de versions i selecció d'idioma.

Les noves ferramentes es van presentar el passat 18 de setembre durant el VI Taller Nacional ENISA Estratègies de seguretat cibernètica(Obri en nova finestra) . El taller es va enfocar en les últimes notícies del panorama de NCSS i la col·laboració a través dels Centres d'Intercanvi d'Informació i Anàlisi (ISAC). El Mecanisme «Connectar Europa» (CEF), un instrument clau de finançament de la UE destinat a promoure el creixement, l'ocupació i la competitivitat a través d'inversions específiques en infraestructures a nivell europeu, es va presentar en el taller.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Seguretat