accesskey_mod_content

CL@VE i el registre electrònic de naixements des dels centres sanitaris guardonats en els premis ASLAN 2016

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

21 abril 2016

L'associació de proveïdors de sistemes de xarxa, internet i telecomunicacions (ASLAN), va donar a conéixer el passat 13 d'abril els guanyadors de la VIII Convocatòria de Premis @asLAN a Administracions i Organismes Públics.

ASLAN premia cada any les experiències d'èxit de l'Administració Pública espanyola en l'aplicació i ús de Tecnologies de la Informació i la Comunicació que contribuïxen a millorar la seua eficiència, l'atenció al ciutadà i permeten reduir costos.

Els guanyadors es van donar a conéixer en el Sopar d'Entrega de Guardons que tindrà lloc el pròxim 13 d'Abril en el marc d'activitats del Congrés ASLAN2016 .

En la categoria “egovernment – tramitació” va ser guardonat el projecte comunicació electrònica de naixements(Obri en nova finestra) des dels centres sanitaris que el Ministeri de Justícia va posar en marxa el 15 d'octubre de 2015 amb la col·laboració tècnica de la DTIC. Dins d'esta mateixa categoria va ser finalista FACe(Obri en nova finestra) - Punt General d'Entrada de Factures Electròniques gestionat per la DTIC.

En la categoria “egovernment – legitimació” va ser guardonat el projecte Cl@vefirma: Firma electrònica mitjançant certificats electrònics centralitzats en el qual la Direcció general de la Policia, la Gerència d'Informàtica de la Seguretat Social i la DTIC col·laboren per a la prestació d'este servici a través de la plataforma CL@VE(Obri en nova finestra) en la qual també participa l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

Altres projectes guardonats de l'Administració General de l'Estat han sigut el Portal de Transparència de l'AGE(Obri en nova finestra) , la Banda Ampla Ultrarrápida per als Centres Docents Espanyols, Control APP - Eficiència Energètica i factura elèctrica i Desplegament de Telefonia IP (ToIP) en les consejerias de turisme en l'estranger de Turespaña. A més s'han premiat diferents iniciatives autonòmiques de castilla i lleó i andalucía i de l'àmbit local (málaga, valència, tenerife)

Més informació sobre els premis i els guardonats en: http://www.aslan.es/premiosaapp(Obri en nova finestra)