http://gobiernoabierto.gobex.es permet que els ciutadans coneguen al detall la gestió de l'Administració regional.

" /> http://gobiernoabierto.gobex.es permet que els ciutadans coneguen al detall la gestió de l'Administració regional." /> PAe - El govern d'Extremadura presenta el seu Portal de transparència
accesskey_mod_content

El govern d'Extremadura presenta el seu Portal de transparència

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

11 febrer 2014

http://gobiernoabierto.gobex.es(Obri en nova finestra) permet que els ciutadans coneguen al detall la gestió de l'Administració regional.

El conseller d'Administració Pública, Pedro Tomás Nevat-Batalla Moreno, ha presentat a Mèrida el Portal de Transparència d'Extremadura en un acte celebrat en la seu de la Presidència i al que han assistit la directora general d'Administració Electrònica, Pilar Gómez de Tejada; i els representants dels grups polítics en l'Assemblea d'Extremadura, Damián Beneyto, Crex-Prex; Víctor Trenque, IU; César Ramos, PSOE; i Francisco Ramírez, PP.

Nevat-Batalla ha explicat que el portal, actiu en la direcció http://gobiernoabierto.gobex.es/, és la constatació pública d'un compromís adquirit pel Govern d'Extremadura i pels partits polítics extremenys perquè els ciutadans coneguen al detall la gestió de l'Administració regional i ha afegit que esta nova ferramenta “naix del consens”.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Servicis electrònics