accesskey_mod_content

Nou Director de Tecnologies de la Informació i Comunicacions de l'AGE

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

30 setembre 2013

Domingo Molina, el fins ara Director d'Informàtica de l'Agència Tributària, exercirà el nou càrrec de Director de Tecnologies de la Informació i Comunicacions de l'AGE

En el Consell de Ministres del passat 27 de Setembre de 2012, ha sigut aprovat el nomenament del nou Director de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de l'Administració General de l'Estat.

D. DOMINGO JAVIER MOLINA MOSCOSO

És Llicenciat en Informàtica per la Universitat de Màlaga i Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat de Cadis. Pertany al Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació de l'Administració de l'Estat amb l'especialitat d'Administració Tributària.

En 1993 es va incorporar al Departament d'Informàtica Tributària en el qual ha exercit diferents funcions. En l'actualitat ocupava el càrrec de director del Departament d'Informàtica Tributària.