accesskey_mod_content

L'Ajuntament de Montfort implanta l'administració electrònica per a facilitar els tràmits

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

19 juliol 2013

Els veïns amb DNI digital podran consultar expedients, rebre notificacions o descarregar impresos, entre altres accions.

L'Ajuntament de Montfort ja compta amb seu electrònica. A través d'ella es podran realitzar tràmits administratius online, consultar l'estat dels diferents expedients, rebre notificacions a través de la bústia electrònica, descarregar impresos o estar informats de les novetats municipals mitjançant la consulta del tauler d'anuncis.

Únicament serà necessari un ordinador amb connexió a internet i disposar de DNI electrònic i lector (molts teclats ja ho incorporen). A la seu electrònica de l'Ajuntament de Montfort es pot accedir a través de la web municipal o bé a través d'http://monfortedelcid.sedeelectronica.es/info.5 http://monfortedelcid.sedeelectronica.es/info.5(Obri en nova finestra) o http://monfortedelcid.sedeelectronica.es(Obri en nova finestra)

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Servicis electrònics