" /> PAe - La recepta electrònica aconseguix una implantació del 97 per cent a Galícia.
accesskey_mod_content

La recepta electrònica aconseguix una implantació del 97 per cent a Galícia.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

20 febrer 2013

La preinscripció de recepta electrònica ha aconseguit a Galícia un 96,72 per cent d'implantació, la qual cosa per a la Xunta "suposa una fita històrica en la Comunitat", per la qual cosa tan sol el 3,28 per cent restant va ser emès en paper.

Així mateix, segons les dades aportades pel Govern gallec en un comunicat, el gasto farmacèutic al gener de 2013 va reduir el seu gasto 8,04 milions d'euros respecte al mateix mes de l'any anterior, la qual cosa suposa un descens de l'11,81 per cent.

El gasto mitjà per recepta al gener es va situar en 11,63 euros, la qual cosa també es traduïx en un descens de l'1,7 per cent respecte al valor del mateix mes de 2012.
En 2009 el nombre de farmàcies amb i-recepta era de 386, mentre que en 2012 la totalitat de les farmàcies gallegues -1.358- compta amb este servici.

Així, la Conselleria de Sanitat i el Servici Gallego de Salut destaca l'aposta per la racionalització en la Comunitat gallega en passar d'un 10,7 per cent de prescripció de genèrics en 2009 a una implantació del 36,47 per cent del moment actual.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Servicis electrònics

0 Comentaris

No hi ha comentaris