accesskey_mod_content

Augmenta l'ús de l'Administració electrònica.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

18 octubre 2012

El 44,7% de la població ha interactuat amb les Administracions Públiques a través d'Internet (5,6 punts més que l'any anterior). El 59,4% d'usuaris d'Internet en l'últim any declara haver obtingut informació de les pàgines web de l'Administració, el 41,0% afirma haver descarregat formularis oficials i el 32,2% ha enviat formularis emplenats.

Dels 12,4 milions d'usuaris d'Internet dels últims 12 mesos que van tindre necessitat de presentar formularis davant les administracions públiques, el 35,7% no van utilitzar Internet per a tal propòsit.
Les principals raons adduïdes per este col·lectiu van ser: no té firma o certificat electrònic (25,1%), perquè ho va tramitar per Internet una altra persona en el seu nom - un gestor, un assessor fiscal, un familiar o un conegut- (24,3%) i per falta d'habilitats/habilitats o coneixements (21,1%).

Més informació(Obri en nova finestra)

  • Servicis electrònics

0 Comentaris

No hi ha comentaris