accesskey_mod_content

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades llança la seua Seu Electrònica.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

21 maig 2012

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) ha obert la seua seu electrònica perquè ciutadans, empreses i administracions puguen realitzar els tràmits i escrits a través d'Internet. Esta seu permet realitzar de manera online la sol·licitud de la tutela dels seus drets reconeguts per la LOPD, presentar denúncies, realitzar consultes, així com enviar queixes i suggeriments.

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades llança la seua Seu Electrònica.

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) ha obert la seua seu electrònica perquè ciutadans, empreses i administracions puguen realitzar els tràmits i escrits a través d'Internet. Esta seu permet realitzar de manera online la sol·licitud de la tutela dels seus drets reconeguts per la Llei Orgànica de Protecció de Dades, presentar denúncies, realitzar consultes, així com enviar queixes i suggeriments.

La Seu electrònica de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) ja ha arribat a la Xarxa. A través d'esta plataforma, els usuaris podran comunicar-se amb l'AEPD i realitzar els tràmits des del seu propi ordinador a través d'Internet, utilitzant un certificat electrònic, que assegura la confidencialitat, així com el correcte enviament i recepció dels documents.

Més informació(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà