accesskey_mod_content
Bàner accessibilitat

Comunitat Accessibilitat

Totes les Administracions Públiques tenen obligació de donar compliment als requisits d'accessibilitat imposats pel Reial decret 1112/2018 de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic . Açò es traduïx que tots els llocs web de les administracions públiques han de complir la  norma UNE-EN 301549:2019 de "Requisits d'accessibilitat per a productes i servicis TIC"(Obri en nova finestra) alineada als Criteris de Conformitat de nivell A i AA de la WCAG 2.1.

Nou  Vídeo Comunitat d'accessibilitat

Per a ajudar a les administracions en esta tasca, s'oferix esta comunitat en la qual els seus membres podran compartir les seues experiències i coneixements en accessibilitat web. Els membres de la Comunitat poden:

  • Utilitzar el servici de diagnòstic en línia. Servici que proporciona a cada Departament de les Administracions Públiques la possibilitat de realitzar, directament, anàlisis automàtiques d'accessibilitat conformes a l'estudi de l'observatori basat en la norma UNIX 139803:2012.
  • Compartir documentació i informació: Incorporant documents (estudis, informes, documentació, arquitectures d'informació, resolució de problemes o incidències, etc.) generats en les seues organitzacions.
  • Participar activament en el fòrum de discussió.
  • Compartir millores o/i desenvolupaments en l'àmbit de l'accessibilitat. L'AAPP cedent haurà de tindre els drets de propietat intel·lectual.
  • Mantindre't informat de les últimes novetats A través de l'apartat Subscripcions podràs rebre en el teu correu electrònic les notícies publicades a través de la comunitat accessibilitat. I també podràs utilitzar la llista de distribució caccesibilidad-avisos(Obri en nova finestra)

Accés a la comunitat Accessibilitat

0 Comentaris

No hi ha comentaris

 

Enllaces RelacionatsEnllaços Relacionats