Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Plataforma d'Interoperabilitat de les Illes Balears

 • Data Posada en Producció:

  01/10/2014

  Descripció Funcional

  > Protocol SCSP: PINBAL implementa el protocol SCSP (Substitució de Certificats Suporti Paper) del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.

  > Ajusto multientitat: cada administració pot gestionar els seus propis usuaris i procediments, així com auditar les seves consultes.

  > Justificant de consulta: PINBAL emet un justificant de consulta signat amb un certificat d'òrgan. Aquest justificant es pot imprimir i guardar a l'expedient com a prova de la consulta realitzada.

  > Auditories: PINBAL audita totes les consultes realitzades tant al serveis propis com els intermediatos. Cada administració adherida tindrà un usuari auditor que pot consultar-les.

  > Integració mitjançant serveis web: permet a altres aplicacions consultar els serveis disponibles a PINBAL mitjançant l'ús de serveis web.

  > Disseny de formularis: permet a un administrador dissenyar els formularis de consulta per a cada servei, de forma tal que facilita les tasques de consulta dels usuaris delegats.

  > Estadístiques: permet treure estadístiques d'ús per entitat, agrupades per serveis o procediments.

  Descripció Tècnica

  Tecnologia: J2EE
  Base de dades: ORACLE / PostgreSQL
  Servidor d'aplicacions: JBoss

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable