accesskey_mod_content

La Comunitat de Madrid invertix 155 milions per a aconseguir la plena implantació de la i-administració

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

05 maig 2014

La Comunitat és la regió d'Espanya que permet realitza el major nombre de tràmits en línia a ciutadans i professionals amb l'objectiu de facilitar i agilitzar el seu tràmits amb l'Administració per a estalviar-los temps i desplaçaments innecessaris. Per a mantindre este nivell, el Govern regional invertirà enguany 155 milions d'euros a través de l'Agència d'Informàtica i Comunicacions de la Comunitat (ICM).

En la Comunitat existixen uns 1.247 procediments administratius diferents dels quals ja és possible realitzar telemàticament el 98%. A estos que busquen simplificar la relació entre el ciutadà i l'Administració, se sumen altres destinats als propis professionals com els quals es duen a terme en l'àmbit de l'educació amb els Sistemes d'Informació de Centres Educatius i en l'entorn sanitari a través de l'evolució de la història clínica electrònica o la centralització de les solucions corporatives d'Atenció Primària.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Servicis electrònics

0 Comentaris

No hi ha comentaris