accesskey_mod_content

Esdeveniments

X Congrés Nacional d'Innovació i Servicis Públics - CNIS 2020

  • La Nau. Calle Cifuentes 5, 28021 Madrid
  • 03 març 2020 - 04 març 2020
  • 09:00

Es complixen deu edicions d'esta cita imprescindible per als quals treballen per la modernització de les seues administracions i dels servicis públics que presten a la ciutadania.

Mil cinc-cents responsables d'innovació, modernització, sistemes, comunicacions, organització, jurídic, participació, smartcity i altres àrees innovadores, pertanyents a més de 600 institucions públiques diferents de tots els nivells de les AA.PP. assistiran a esta gran convocatòria que explica en esta edició amb la PRESIDÈNCIA D'HONOR de SM El Rei D. FelipeVI.

Els dies 3 i 4 de març tindrà lloc la major edició del Congrés Nacional d'Innovació i Servicis Públics - X CNIS 2020, organitzat en esta edició per Club d'Innovació juntament amb l'Ajuntament de Madrid, comptant amb els suports de la FEMP, el Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, la FNMT i el CCN.Cert a més de moltes altres institucions, associacions i fundacions relacionades amb la innovació pública.

Un àmplia zona expositiva serà la novetat d'enguany, a més d'oferir més espais per al debat i la presentació de projectes i propostes de solucions i servicis. També es realitzaran activitats addicionals per a fer del X CNIS una experiència singular. A més de la cerimònia d'entrega dels nostres prestigiosos X Premis CNIS. (Obri en nova finestra)

Una oportunitat per als responsables públics de conéixer com s'està innovant en altres administracions i de contactar amb les empreses que recolzen eixa transformació amb els seus productes i servicis, en un marc especialment favorable a la Innovació Pública.
 

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripció(Obri en nova finestra)

Publicació de les candidatures finalistes als IX Premis CNIS 2020(Obri en nova finestra)