Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content

Soluciones RelacionadasSoluciones Relacionadas

-

Direcció Electrònica Habilitada única (DEHú) - Punt únic de notificacions per a totes les Administracions Públiques

 • Accessos Directes:
  Direcció Electrònica Habilitada única (Obri en nova finestra)
  Resum:
  El Punt únic de notificacions per a totes les Administracions Públiques o Direcció Electrònica Habilitada única facilita l'accés als ciutadans a les notificacions i comunicacions emeses per les administracions públiques en l'exercici de la seua activitat.
  Destinataris:
  Ciudadano , Qualsevol Administració Pública , Empresa
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Servici en xarxa integrable en aplicacions del client
  Contacte:

  Centre d'Atenció a Ciudadanos / Integradors i Desenvolupadors:

  Este suport es permet atendre diferents tipus de peticions

  • Incidencias o consultes de Ciudadanos sobre l'accceso de comunicacions i compareixences de notificacions a través de la web de DEHú, accessible a través de https://dehu.redsara.es . En este cas, en omplir el formulari haurà de seleccionar en el camp Tipus una de les opcions incloses dins de l'etiqueta Ciudadanos.
  • Incidencias, peticions i consultes de Grandes Destinatarios que desitgen realitzar la integració amb els servicis web de DEHú (LEMA) per a l'automatització de l'accés, compareixença i distribució de les comunicacions i notificacions. En este cas, en omplir el formulari haurà de seleccionar en el camp Tipus una de les opcions incloses dins de l'etiqueta Grandes Destinatarios.

  Formulari de suport

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  La Direcció Electrònica Habilitada única (DEHú) o Punt únic de notificacions per a totes les Administracions Públiques facilita l'accés als ciutadans a les notificacions i comunicacions emeses per les administracions públiques en l'exercici de la seua activitat.

  Davant la dispersió de seus electròniques i de vies de posada a disposició, la DEHú permet que els interessats, tant persones físiques com a persones jurídiques, tinguen accés a les seues notificacions i comunicacions en un punt.

  Oferix dos vies de posada a disposició:

  • Vía web perquè tant les persones físiques com les persones jurídiques puguen accedir i comparéixer a les seues notificacions i comunicacions de manera senzilla i directa.

  • Vía servicis web per a grans destinataris  que els permet implementar processos automatitzats per a accedir a les seues notificacions i comunicacions, comparéixer les notificacions i distribuir-les entre els seus diferents centres i/o departaments de manera ràpida i eficient.

  El desenvolupament d'este Punt únic de notificacions per a totes les AAPP es realitza de forma col·laborativa per totes les administracions públiques (AGE, CCAA i EELL) a través dels grups de treball de la Comissió Sectorial d'Administració Electrònica (CSAE).

  Notícies

  31 May 2021

  Dehú servicis per al destinatari: Contacta Desplegar acordeon

  La Secretaria General de l'Administració Digital, com a prestadora del servici de la Direcció Electrònica Habilitada única (DEHú), es fa ressò de la petició cursada des del sector privat i anuncia la posada en marxa de la nova secció en DEHú “Contacta”, disponible des del passat 16 de maig, i que permet l'avís per correu electrònic als ciutadans de les noves notificacions i/o comunicacions rebudes en la DEHú.

  Per a açò, cada usuari pot completar un formulari en el portal de DEHú, informant de fins a 5 direccions de correu electrònic, i mitjançant el qual autoritza al fet que se li envien a les mateixes dits avisos.

  La DEHú té com a objectiu facilitar l'accés i la compareixença a les notificacions, a més de la reducció de la dispersió dels enviaments. Per a açò, s'està treballant en l'entrada progressiva de cada vegada més organismes a fi de reunir en un sol punt les notificacions i comunicacions de les Administracions Públiques d'Espanya.

  La DEHú inclou interfícies senzilles i intuïtives alhora que oferix una via automatizable (API), que permet que tant ciutadans com a empreses puguen accedir a les notificacions i comunicacions de manera àgil i amb garanties tant per als grans destinataris o ciutadans com per a l'administració emissora.

  Subscripcions

   

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Solucions RelacionadesSolucions Relacionades