accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Fòrum per a una Internet més segura 2023

  • Brussel·les i online
  • 23 novembre 2023
  • 08:30

El Fòrum d'Internet més Segur és la conferència internacional anual clau sobre seguretat infantil en línia a Europa. Està organitzat per European Schoolnet en nom de la Comissió Europea en el marc de la iniciativa Better Internet for Kids (BIK) de la CE, amb finançament proporcionat pel Programa Europa Digital (DIGITAL).

Este fòrum és una conferència internacional anual clau a Europa on responsables polítics, investigadors, organismes encarregats de fer complir la llei, jóvens, pares i cuidadors, professors, ONG, representants de la indústria, experts i altres actors rellevants es reunixen per a discutir les últimes tendències. oportunitats, riscos i solucions relacionades amb la seguretat infantil en línia i fer d'Internet un lloc millor.

En el marc de el  Any Europeu de les Habilitats/Habilitats(Obri en nova finestra) , el Fòrum d'Internet més segur 2023 se centrarà en els pilars dos i tres de l'estratègia BIK+, explorant l'apoderament digital i la participació/respecte actiu pel que fa als xiquets i jóvens.

El Fòrum buscarà debatre i mostrar iniciatives relacionades amb el desenvolupament d'habilitats/habilitats digitals per a xiquets, pares i professors, prestant també especial atenció a les necessitats dels usuaris vulnerables. Els jóvens exercixen un paper actiu en la planificació, preparació i realització del Fòrum.

Web de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)

Programa(Obri en nova finestra)

Registre per a assistència online(Obri en nova finestra)