accesskey_mod_content

La Llei de ciberseguretat de la UE i el marc de certificació de ciberseguretat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

13 setembre 2019

Amb la finalitat d'ampliar la resposta de la UE als atacs cibernètics, millorar la resiliència cibernètica i augmentar la confiança en el Mercat Únic Digital, el Reglament Europeu de Ciberseguretat UE enfortix ENISA, l'Agència de la Unió Europea per a la Ciberseguretat.

L'objectiu que perseguix el  Reglament Europeu de Ciberseguretat(Obri en nova finestra) és triple:

  1. L'objectiu principal del Reglament és enfortir a ENISA per a així millorar la coordinació i la cooperació en matèria de ciberseguretat en tot Estats membres de la UE i institucions, agències i organismes de la UE
  2. Establix un marc de certificació de ciberseguretat de la UE que permetrà el sorgiment d'esquemes de certificació personalitzats per a categories específiques de productes, processos i servicis de TIC.
  3. I, per descomptat, ampliar la resposta de la Unió Europea als atacs cibernètics, per a millorar la resiliència cibernètica i augmentar la confiança en el Mercat Únic Digital.

Fulla informativa del Reglemento Europeu de Ciberseguretat(Obri en nova finestra) (Digital Single Market EU)

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Seguretat