accesskey_mod_content

Esdeveniments

Open Data Day 2021

  • online
  • 06 març 2021

L'Open Data Day és una celebració anual per als entusiastes de les dades a tot el món i una gran oportunitat perquè les comunitats mostren els beneficis de les dades obertes i descobrisquen el que uns altres estan fent en este camp. 

El dia de les dades obertes és una celebració anual de les dades obertes al voltant del món. Per desena vegada en la història, grups de tot el món crearan esdeveniments locals que utilitzaran dades obertes en les seues comunitats per a crear aplicacions, visualitzacions, alliberar dades o publicar anàlisis.

L'esdeveniment està obert a tots, des de servidors públics que poden ajudar a millorar les dades del govern, fins a desenvolupadors que poden desenvolupar les solucions per a abordar els problemes més urgents de la societat. Tots els treballs realitzats són oberts per a usar-se i re-usar-se.

L'edició 2021 se centra en quatre temes:

  • Dades ambientals;
  • Seguiment dels fluxos de diners públics;
  • Mapatge obert; i
  • Dades per a un desenvolupament igualitari

És possible  unir-se a l'esdeveniment(Obri en nova finestra)  per a connectar-se amb comunitats de tot el món (gràcies al seu mapa interactiu d'activitats(Obri en nova finestra) ) i inspirar a governs, empreses i individus a utilitzar i reutilitzar les dades obertes!

I si s'està interessat a organitzar un esdeveniment, es pot sol·licitar -fins a la fi del termini establit- suport a través  de l'esquema de mini-subvencions de l'Open Data Day 2021(Obri en nova finestra) .

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)