Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Notificaciones i Comunicaciones Electrónicas

 • Nomeni Abreujat:
  NOEL
  Resum:
  Proporcionar al ciutadà un canal electrònic en el qual poder rebre les notificacions i comunicacions que s'emetin des de l'Administració de la Comunitat de Castella i León.
  Destinataris:
  Ciudadano , Empresa
  Organismos Responsables:
  Contacte:

  Isabel Valle de Juana
  Direcció general d'Atenció al Ciutadà, Qualitat i Modernització
  983 415031
  valjuais@jcyl.es
   

  Tipus de Solució:
  Buena Práctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  J2EE
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  Previ al canal telemàtic, les notificacions només podien practicar-se en paper, mètode que comporta una despesa important de temps i recursos.

  Per aquest motiu, i gràcies a la posada en vigor de la Llei 11/2007, avui dia l'Administració de la Comunitat de Castella i León permet als seus ciutadans la possibilitat que decideixin si volen rebre les notificacions per mitjans electrònics, o si prefereixen continuar per la via ordinària. Aquest projecte fa realitat la possibilitat que el ciutadà exerceixi el seu dret a decidir com comunicar-se amb la seva Administració.

  Objectius

  • Proporcionar al ciutadà un canal electrònic en el qual poder rebre les notificacions i comunicacions que s'emetin des de l'Administració de la Comunitat de Castella i León.
  • Proporcionar a tots els Òrgans Gestors de l'Administració de la Comunitat de Castella i León una eina de gestió de notificacions i comunicacions electròniques.
  • Desenvolupar un sistema que proporcioni validesa legal a les notificacions i comunicacions electròniques, assegurant que s'acredita la posada a la disposició de les notificacions i comunicacions amb accés mitjançant certificat electrònic, les dates d'accés i terminis previstos per a la seva lectura, causes tècniques que impossibilitin accedir, i proporcionar resguards als òrgans gestors.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • Les principals dificultats de la iniciativa NOEL (Notificacions Electròniques) van ser l'ús de tecnologies no utilitzades anteriorment en l'Administració de la Comunitat de Castella i León (arquitectura SOA, serveis web, etc.) i la utilització de serveis web securizados, els quals van demostrar no ser tecnologies prou madures.
  • Dins dels aspectes clau per a la implantació de la iniciativa han destacat el dissenyar i proporcionar una interfície de serveis web que reguli les condicions d'accés a les diferents funcionalitats del component, publicar notificacions i comunicacions en la plataforma SOA i permetre l'accés del sistema de NOEL a components com el “Dipòsit d'Originals Electrònics”, plataforma @signa, registre telemàtic de sortida i plataforma SMS de l'Administració de la Comunitat de Castella i León.

   

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable