Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Seu electrònica de l'Administració de la Comunitat de Castella i Lleó

 • Nomene Abreujat:
  tramitacastillayleon
  Accessos Directes:
  http://www.tramitacastillayleon.jcyl.es/ (Obri en nova finestra)
  Resum:
  Facilitar als ciutadans un accés unificat als procediments i servicis electrònics, així com un escriptori o finestreta on consultar l'estat o situació dels seus expedients, els documents que té la Junta de Castella i Lleó (JCYL) en el seu poder, personalitzar la seua bústia de correu electrònic necessari per a comunicacions o notificacions, etc.
  Destinataris:
  Ciutadà , Qualsevol Administració Pública , Empresa
  Organismes Responsables:
  Contacte:

  Manuel Frare del Rio
  Conselleria de  Hisenda

  Direcció general d'Atenció al Ciutadà, Qualitat i Modernització 
  983 411 149
  frarioju@jcyl.es
   

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica , Gestió de recursos humans , Llocs web, seus electròniques i atenció al ciutadà
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic , Documents Personals
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  La situació de partida consistia en una Web institucional i desenes de portals “jcyl” específics, sent cada Conselleria la que portava el seu ritme d'implantació de la i-Administració. El Pla d'Implantació de l'Administració Electrònica a Castella i Lleó 2009-2011 establix la creació d'un Portal d'Administració electrònica, i la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'accés electrònic dels ciutadans als Servicis Públics la posada en marxa d'una Seu Electrònica. En 2009 es va reprendre el projecte, iniciat en 2008 sense resultats molt atractius, i al gener de 2010 es va posar en producció la Seu Electrònica.

  Objectius

  • Facilitar als ciutadans un accés unificat als procediments i servicis electrònics, així com un escriptori o finestreta on consultar l'estat o situació dels seus expedients, els documents que té la Junta de Castella i Lleó (JCYL) en el seu poder, personalitzar la seua bústia de correu electrònic necessari per a comunicacions o notificacions, etc.
  • Oferir als empleats públics un escriptori, o finestreta, on trobaran tota la informació necessària relacionada amb la teletramitació, a manera de guies d'ajuda al gestor de procediments, tant de perfil administratiu com a informàtic.
  • Mostrar d'una forma destacada i agrupada alguns enllaços d'especial interés de l'Administració Pública de Castella i Lleó (BOCYL, ocupació pública, EUGO, etc.)

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • Entre els condicionants per a la posada en marxa del projecte, destaquen les restriccions de la ferramenta corporativa; l'escàs pressupost, recursos humans i nombre de procediments d'inici electrònic en el començament del projecte; el desconeixement del Pla d'Administració Electrònica i les reticències al canvi.
  • Un aspecte clau va ser el desenvolupament de la Seu Electrònica dins de la plataforma corporativa de la JCYL, que aporta avantatges com la reutilització del codi, de les aplicacions i dels desenvolupaments existents, comptar amb servici de suport 7x24 i personal especialitzat, complir amb les pautes corporatives de disseny en matèria d'accessibilitat, usabilitat, codificació, documentació, comunicació i coordinació, entre unes altres.
    
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades