Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Portal de Traducció Automàtica

 • Nomeni Abreujat:
  PTPLATA
  Accesos Directos:
  PLATA - Portal de Traducció Automàtica (Obre en nova finestra)
  Resum:
  Portal de Traducció Automàtica
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  soporte.plata@correo.gob.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Serveis horitzontals per les AA.PP
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Legal

  Descripció

  El portal de traducció automàtica PLATA  permet a l'usuari traduir textos i fitxers entre més de 360 combinacions d'idiomes. El portal utilitza la traducció del motor PLATA de l'Administració General de l'Estat i del motor de traducció MT@EC de la Comissió Europea per oferir els textos traduïts a l'usuari. Tots dos sistemes de traducció són sistemes de traducció automàtica sense revisió o intervenció humana. La qualitat de les traduccions està dins dels llindars de qualitat  marcats per a aquest tipus de sistemes de traducció.   

  La identificació per entrar en la Plataforma de Traducció Automàtica es realitza a través del CAS i és necessari tenir un perfil Administració Pública per a això és necessari registrar-se al Portal d'Administració Electrònica.     

  Tota la informació traduïda a través d'aquest portal es transmetrà a través de xarxes segures/segures - xarxa SARA i xarxa TESTA

   

  Notícies

  01 October 2018

  Posada en producció del Portal de Traducció Automàtica PTPLATA Desplegar acordeon

  Aquest portal de traducció permet a l'usuari traduir textos i fitxers des del castellà/espanyol a diferents idiomes. Entre ells els idiomes cooficials  i l'anglès.

  Aquest portal utilitza el motor PLATA de l'Administració General de l'Estat i el motor MT@EC de la Comissió Europea a través del com es realitzen les peticions de traducció als diferents idiomes de la UE de forma transparent. Tots dos són sistemes de traducció automàtica sense revisió o intervenció humana. La qualitat de les traduccions està dins dels llindars de qualitat marcats per a aquest tipus de sistemes de traducció.

  Tota la informació traduïda a través d'aquest portal es transmetrà a través de xarxes segures/segures - xarxa SARA i xarxa TESTA

  La identificació per entrar en la Plataforma de Traducció Automàtica es realitza a través del CAS i és necessari tenir un perfil d'Administració Pública registrant-se al Portal d'Administració Electrònica.

  Més informació o contacte: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/ptplata

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades