Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Implantació de Solució Integral per al Desenvolupament de la Tramitació de diferents Procediments Administratius

 • Nomene Abreujat:
  Derveni
  Resumixen:
  La Implantació de Derveni Today permet la gestió d'expedients, registre d'entrada i eixida de documents municipals i arxiu digital. També permet la firma electrònica i la generació d'informes municipals
  Destinataris:
  Entitats Locals
  Organismes Responsables:
  Madrid
  Ajuntament de Brunete
  Manera d'Ús:
  Producte instalable
  Contacte:

  Rafael Jordá López
  Tf: 663811151
  e-mail: informatica@brunete.org

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica , Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  Desconeguda
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , .NET , ASP

  Descripció

  Nom Complet de la Iniciativa:

  Implantació de Solució Integral per al Desenvolupament de la Tramitació de diferents Procediments Administratius

  Finalitat:

  Objectiu:

  Descripció:

  Derveni Today és una aplicació elaborada amb tecnologia .NET per a la gestió d'expedients, registre d'entrada i eixida de documents municipals i arxiu digital. Està instal·lat en un servidor i no precisa cap tipus d'instal·lació addicional. En els equips de la xarxa, tan sols cal formar part del domini Brunete.org(Obri en nova finestra) i disposar de navegador (Explorer o Mozilla). Funciona amb un motor de base de dades MYSQL i incorpora firma digital de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre.

  L'objectiu principal de la implantació d'este programari és fer el seguiment d'un tràmit municipal i la seua gestió des de l'entrada del mateix pel registre a la seua eixida, quedant així constància de tots els procediments que s'han seguit, les persones que ho han realitzat i la data i hora en què va tindre lloc. Alguns dels procediments inclosos disposen de formularis i de la incorporació de la firma digital dels responsables.

  La digitalització de tot l'arxiu, tant el ja existent com l'esdevenidor proporciona un seguiment detallat de tots els tràmits però, sobretot, una senzilla consulta documental per part del personal municipal. Tots els usuaris disposen d'una sèrie de permisos sobre l'arbre de carpetes, tant personals com a departamentals.

  Requisits:

  L'aplicació està instal·lada en un servidor Web per a la LAN amb Microsoft Windows XP Professional i Internet Information Server.
  Qualsevol client amb navegador, ja siga Explorer o Mozilla i usuari del domini pot accedir a Derveni Today.

  Resultats:

  Avantatges:

  • Informació sempre accessible: Des de qualsevol punt del món, un empleat desplaçat fora del seu centre de treball, podria, si està autoritzat per a açò, accedir a la documentació de l'empresa a través d'una simple connexió a Internet. Amb DERVENI TODAY l'usuari accedix a la informació de forma instantània agilitzant amb açò l'exercici de la seua activitat.
  • Informació centralitzada: Àdhuc tenint l'empresa diverses seus, ja no serà necessari reunir als empleats per al traspàs de documents, ni enviar els mateixos via fax o correu electrònic. Cada usuari des de cada seu es connectarà a l'aplicació, podrà afegir comentaris als documents, vincular uns amb uns altres relacionant-los i fins i tot enviar aprovacions per correu electrònic avisant de l'estat d'un document als diferents usuaris de l'aplicació.
  • Accés ràpid i fàcil: La gestió documental manual fa que es perda gran quantitat de temps i espai buscant documents en localitzacions físiques. Amb DERVENI TODAY açò no ocorre, ja que la informació és guardada en un sistema informàtic, el qual realitzarà les cerques per vosté, recuperant els resultats de les mateixes en segons sense moure a l'empleat del seu lloc, evitant així mateix la manipulació i deteriorament dels documents físics.
  • Estalvi de costos.
  1. D'administració. Elimina les tasques monòtones i repetitives dotant de major celeritat als processos i prestant millor servici a col·laboradors i clients. A més reduïx el temps en la cerca i localització de documents, incrementant-se la productivitat dels equips de treball, ja que proporciona rapidesa i agilitat en l'accés a la informació compartida eliminant tasques manuals de poc valor.
  2. Estalvi de paper: Des de DERVENI TODAY cada usuari podrà controlar el document i anotar qualsevol comentari perquè la resta d'usuaris continue amb el procés evitant amb açò el balafiament de paper i contribuint així mateix a la conservació del medi ambient.
  3. Estalvi d'espai: DERVENI TODAY és capaç d'emmagatzemar milions de documents en un sol servidor permetent a l'empresa disposar del seu espai per a altres usos que no siguen merament l'arxiu de documentació.
  • Seguretat: A través del servici de backup remot online la documentació és emmagatzemada de forma segura i únicament els usuaris autoritzats podran accedir a la mateixa permetent a l'empresa el control sobre els diferents accessos realitzats. Així mateix en cas de desastre o robatori la informació no podrà ser utilitzada recuperant-se íntegrament en unes hores.
  • Estandardització de la manera de treball: A través de DERVENI TODAY la informació siga del tipus que siga és tractada de forma homogènia evitant la pèrdua de coneixement davant possibles baixes del personal i millorant així mateix la imatge corporativa de l'empresa
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable