Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Central d'Informació del Sector Públic

 • Nomeni Abreujat:
  CISP
  Resumeixen:
  Crear un model unificat d'Informació del Sector Públic Regional integrat i interoperable que agrupi, aprofitant les noves tecnologies, a tots els ens públics dependents de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa (JCCM), així com en els quals aquesta participi.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Contacte:

  D.G. SI i les Telecomunicacions
  925 266 210

  Tipus de Solució:
  Buena Práctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Gestió de serveis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  Es detectaven perdudes d'informació sobre inversions i activitats de les entitats públiques en estar fos dels Pressupostos Generals i del Compte General, en part a causa del gran augment i complexitat del sector públic autonòmic. Així mateix, la creació de la Central d'Informació facilitaria el compliment de la Llei General d'Estabilitat Pressupostària, així com els Acords del Consell de Política Fiscal i Financera, establint un canal de normalització, sistematització i centralització de la informació dels diferents ens públics i agents que la demanden.

  Objectius

  • Crear un modelo unificado de “Central de Información del Sector Público Regional” integrado e interoperable que agrupi, aprofitant les noves tecnologies, a tots els ens públics dependents de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa (JCCM), així com en els quals aquesta participi.
  • Facilitar la presa de decisions estratègiques en l'àmbit de les finances públiques i la gestió econòmica del conjunt d'ens públics de la JCCM.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • El sistema augmenta la “qualitat” de la informació obtinguda, ja que evita errors o omissions en la informació requerida i permet que la informació estigui disponible per als departaments implicats en la gestió dels ens públics.
  • La transparència en l'àmbit de la gestió dels fons públics implica una aposta decidida per un canvi conceptual de l'administració, que tradicionalment venia escudant-se en una sèrie de prerrogatives per mantenir l'opacitat del seu funcionament.
  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades