Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Carpeta Ciudadana

 • Accessos Directes:
  Carpeta Ciudadana (Obre en nova finestra)
  Resum:
  La Carpeta Ciudadana del Punt d'Accés General permet d'una forma àgil i senzilla, sense necessitat de registrar-te i en un sol clic, conèixer els expedients que es tenen oberts en els diferents organismes, els teus seients registrals entre administracions o les teves dades en poder de l'administració.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Contacte:

  Centre d'Atenció a Integradors i Desarrolladores (CAID):

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/carpetaciudadana(Obre en nova finestra)

  Centre d'Atenció al Ciutadà:

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/carpetaciudadana(Obre en nova finestra)

  Fòrum de Carpeta Ciudadana:

  https://administracionelectronica.gob.es/comunidades/forocarpeta

   

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  La Carpeta Ciudadana permet d'una forma àgil i senzilla, sense necessitat de registrar-te i en un sol clic, conèixer els expedients que es tenen oberts en els diferents organismes, els teus seients registrals entre administracions o les teves dades en poder de l'administració.

  Actualment permet:

  • Mis expedients:
   • Mostra un resum amb el nombre dels expedients que estan oberts o en tramitació al moment de realitzar la consulta, agrupats per ministeri o organisme adherits al sistema.
   • Facilita l'enllaç a la seu electrònica corresponent per poder consultar tot el detall dels expedients.
  • Mis dades:
   • Les meves dades personals. Mostra un resum de la informació personal existent en les administracions públiques agrupades per matèries.
   • Els meus apoderaments. Permet consultar i gestionar els apoderaments inclosos en el Registre Electrònic d'Apoderaments del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.
   • Els meus intercanvis entre administracions. Mostra una relació de les transmissions de les seves dades efectuades a petició d'una administració o òrgan administratiu per realitzar un tràmit o consulta, sempre que compti amb el seu consentiment previ, bé de forma expressa o bé de forma tàcita en accedir a una opció.
   • Acaro de documents per CSV. Permet acarar els documents electrònics mitjançant Codi Segur/Segur de Verificació.
  • Els meus registres:
   • Permet consultar els escrits o sol·licituds (seients registrals) presentats en una oficina d'un organisme o administració pública amb destinació a una altra administració o organisme sempre que es digitalitzin i es remetin de forma electrònica. Per exemple, els escrits o sol·licituds presentats al teu Ajuntament amb destinació a l'Administració General de l'Estigueu

  Notícies

  04 May 2018

  En Carpeta ciutadana es pot accedir i comparèixer a les notificacions de 2.999 organismes emissors Desplegar acordeon

  Des del 30 d'abril de 2018, en Carpeta ciutadana es pot accedir i comparèixer a les notificacions pendents de 2.999 organismes emissors de les administracions públiques. També es pot accedir a les notificacions realitzades (a l'efecte de continuar la tramitació dels expedients) i a les comunicacions d'aquests mateixos organismes emissors.

  D'aquests organismes emissors destaquen les Entitats Locals que suposen el 82% del total d'organismes. Es pot consultar el detall de tots els organismes emissors les notificacions dels quals es poden comparèixer en Carpeta ciutadana en el  Observatoria d'Administració Electrònica (DATAOBSAE)(Obre en nova finestra)  .

  Li recordem que per a qualsevol aclariment o consulta pot dirigir-se a el  Centre d'Atenció a Integradors i Desarrolladores (CAID) del MINHAFP(Obre en nova finestra)  .

   

  27 December 2016

  Actualització de les dades de família nombrosa de Carpeta Ciudadana Desplegar acordeon

  S'han incorporat a la consulta de dades de família nombrosa de Carpeta Ciudadana les dades procedents de 3 Comunitats. Actualment, la consulta està disponible per 12 Comunitats.

  Es pot consultar el detall en Mas informació de família nombrosa de la Carpeta Ciudadana(Obre en nova finestra) .

  27 December 2016

  Dades de discapacitat disponible en Carpeta Ciutadana Desplegar acordeon

  Els ciutadans poden accedir a les seves dades de discapacitat a la Carpeta Ciutadana del PAG a partir de la consulta proporcionada per la seva Comunitat Autònoma.

  Per a això, han d'accedir a Carpeta Ciutadana(Obre en nova finestra) , i anar a "Les meves dades/ Les meves dades personals" i seleccionar l'opció de l'apartat "Situacions personals".

  La consulta està disponible per 12 Comunitats. Les dades de la resta de Comunitats s'aniran incorporant de forma successiva.

  19 December 2016

  Dades de família nombrosa disponible en Carpeta Ciutadana Desplegar acordeon

  Els ciutadans poden accedir a les seves dades de família nombrosa a la Carpeta Ciutadana del PAG a partir de la consulta proporcionada per la seva Comunitat Autònoma.

  Per a això, han d'accedir a Carpeta Ciutadana , i anar a "Les meves dades / Les meves dades personals" i seleccionar l'opció de l'apartat "Situacions personals".

  La consulta està disponible per 9 comunitats. Les dades de la resta de Comunitats s'aniran incorporant de forma successiva.

   

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable