Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Carpeta Ciutadana

 • Accessos Directes:
  Carpeta Ciutadana (Obri en nova finestra)
  Resum:
  La Carpeta Ciutadana del Punt d'Accés General permet d'una forma àgil i senzilla, sense necessitat de registrar-te i en un sol clic, conéixer els expedients que es tenen oberts en els diferents organismes, els teus seients registrals entre administracions o les teues dades en poder de l'administració.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Contacte:

  Centre d'Atenció a Integradors i Desenvolupadors (CAID):

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/carpetaciudadana(Obri en nova finestra)

  Centre d'Atenció al Ciutadà:

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/carpetaciudadana(Obri en nova finestra)

  Fòrum de Carpeta Ciutadana:

  https://administracionelectronica.gob.es/comunidades/forocarpeta

   

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  La Carpeta Ciutadana permet d'una forma àgil i senzilla, sense necessitat de registrar-te i en un sol clic, conéixer els expedients que es tenen oberts en els diferents organismes, els teus seients registrals entre administracions o les teues dades en poder de l'administració.

  Actualment permet:

  • Els meus expedients:
   • Mostra un resum amb el nombre dels expedients que estan oberts o en tramitació en el moment de realitzar la consulta, agrupats per ministeri o organisme adherits al sistema.
   • Facilita l'enllaç a la seu electrònica corresponent per a poder consultar tot el detall dels expedients.
  • Les meues dades:
   • Les meues dades personals. Mostra un resum de la informació personal existent en les administracions públiques agrupades per matèries.
   • Els meus apoderaments. Permet consultar i gestionar els apoderaments inclosos en el Registre Electrònic d'Apoderaments del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.
   • Els meus intercanvis entre administracions. Mostra una relació de les transmissions de les seues dades efectuades a petició d'una administració o òrgan administratiu per a realitzar un tràmit o consulta, sempre que compte amb el seu consentiment previ, bé de forma expressa o bé de forma tàcita en accedir a una opció.
   • Acare de documents per CSV. Permet acarar els documents electrònics mitjançant Codi Segur de Verificació.
  • Els meus registres:
   • Permet consultar els escrits o sol·licituds (seients registrals) presentats en una oficina d'un organisme o administració pública amb destinació a una altra administració o organisme sempre que es digitalitzen i es remeten de forma electrònica. Per exemple, els escrits o sol·licituds presentats en el teu Ajuntament amb destinació a l'Administració General de l'Estigueu

  Notícies

  04 May 2018

  En Carpeta ciutadana es pot accedir i comparéixer a les notificacions de 2.999 organismes emissors Desplegar acordeon

  Des del 30 d'abril de 2018, en Carpeta ciutadana es pot accedir i comparéixer a les notificacions pendents de 2.999 organismes emissors de les administracions públiques. També es pot accedir a les notificacions realitzades (a l'efecte de continuar la tramitació dels expedients) i a les comunicacions d'estos mateixos organismes emissors.

  D'estos organismes emissors destaquen les Entitats Locals que suposen el 82% del total d'organismes. Es pot consultar el detall de tots els organismes emissors les notificacions dels quals es poden comparéixer en Carpeta ciutadana en el  Observatoria d'Administració Electrònica (DATAOBSAE)(Obri en nova finestra)  .

  Li recordem que per a qualsevol aclariment o consulta pot dirigir-se a el  Centre d'Atenció a Integradors i Desenvolupadors (CAID) del MINHAFP(Obri en nova finestra)  .

   

  27 December 2016

  Actualització de les dades de família nombrosa de Carpeta Ciutadana Desplegar acordeon

  S'han incorporat a la consulta de dades de família nombrosa de Carpeta Ciutadana les dades procedents de 3 Comunitats. Actualment, la consulta està disponible per a 12 Comunitats.

  Es pot consultar el detall en Mes informació de família nombrosa de la Carpeta Ciutadana(Obri en nova finestra) .

  27 December 2016

  Dades de discapacitat disponible en Carpeta Ciutadana Desplegar acordeon

  Els ciutadans poden accedir a les seues dades de discapacitat en la Carpeta Ciutadana del PAG a partir de la consulta proporcionada per la seua Comunitat Autònoma.

  Per a açò, han d'accedir a Carpeta Ciutadana(Obri en nova finestra) , i anar a "Les meues dades/ Les meues dades personals" i seleccionar l'opció de l'apartat "Situacions personals".

  La consulta està disponible per a 12 Comunitats. Les dades de la resta de Comunitats s'aniran incorporant de forma successiva.

  19 December 2016

  Dades de família nombrosa disponible en Carpeta Ciutadana Desplegar acordeon

  Els ciutadans poden accedir a les seues dades de família nombrosa en la Carpeta Ciutadana del PAG a partir de la consulta proporcionada per la seua Comunitat Autònoma.

  Per a açò, han d'accedir a Carpeta Ciutadana , i anar a "Les meues dades / Les meues dades personals" i seleccionar l'opció de l'apartat "Situacions personals".

  La consulta està disponible per a 9 comunitats. Les dades de la resta de Comunitats s'aniran incorporant de forma successiva.

   

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable