Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Sistema de Gestió de cues ATENEU

 • Descripció Funcional

  El sistema Ateneu es compon de diversos mòduls que s'executen independentment i que s'instal·len en els diferents llocs de treball implicats en l'assistència al client, connectats mitjançant una xarxa corporativa.

  Mòdul Servidor
  És el mòdul principal, que coordina i controla a la resta. Gestiona la base de dades que dona suport al sistema. La configuració de la instal·lació es realitza des de l'equip on estigui instal·lat aquest mòdul.

  Mòdul Gestor
  Mòdul d'accés al servei mitjançant l'emissió de tiquets i gestió de la relació de cites. Disposa de les funcionalitats necessàries per a la gestió dels clients i resolució d'incidències en l'atenció al client.

  Mòdul Autoservei
  Mòdul d'accés al servei mitjançant l'emissió desatesa de tiquets, de manera que el propi client tria el servei i s'identifica si escau.

  Mòdul Administrador
  Mòdul de configuració i control de l'estat del servei, on es visualitzen els tiquets atesos i pendents de cada cua, estat dels operadors i on es podran introduir modificacions en la gestió del servei en temps real.

  Mòdul Monitor
  Mòdul per a l'emissió d'avisos per pantalla i altaveus.

  Mòdul Operador
  Mòdul de captura d'esdeveniments (lliure, inici, fi, etc.) i informació a l'operador.

  Descripció Tècnica

  La solució Ateneu és una aplicació client- servidor desenvolupada en Java, excepte el mòdul operador  que s'ha desenvolupat en l'entorn .NET amb C#.

  Els diferents clients o mòduls de l'aplicació es comuniquen amb el mòdul servidor a través d'una xarxa IP, la qual s'estableix com a requisit indispensable per al funcionament del sistema.

  Els requisits comuns a tots els mòduls seran per tant la connexió a la referida xarxa IP i disposar en l'equip corresponent de la Màquina Virtual de Java 1.6 o posterior, excepte en el cas del mòdul operador que requereix l'entorn d'execució .NET FrameWork.

  El gestor de bases de dades utilitzat és Microsoft® SQL Server® Express, subministrant-se una guia d'instal·lació d'aquest producte així com una utilitat per a la generació de la base de dades Ateneu, la qual haurà de ser accessible des de l'equip en què s'instal·li el mòdul Servidor.

Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE