Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Llibreria d'Intercanvi SIR

  • NOTA : Està accedint al contingut públic de l'àrea de Descàrregues d'aquesta solució. Accedeixi a través de la xarxa SARA amb un usuari registrat de les Administracions Públiques i podrà trobar aquí disponibles més continguts específics per a les Administracions Públiques.

    Desplegar acordeon

    Instrument jurídic per al consum del servei

    Instrument jurídic per al consum del servei

    Per a l'ús de la Llibreria d'Intercanvi, com a component que gestiona l'intercanvi registral amb la plataforma SIR en una aplicació de registre: - Per a una aplicació de registre certificada en SICRES 3.0, han de disposar del Conveni de Prestació Mútua de Serveis Bàsics de l'Administració Electrònica. - Per utilitzar SIR a través d'una aplicació de registre comú proporcionada per la SGAD (Orve o Geiser), han de consultar l'Instrument Jurídic de cada solució. - Si es tracta d'una Institució Independent, han de signar un conveni ad-hoc amb la SGAD. Per a qualsevol dubte o consulta, poden dirigise a: https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/sir SIR actua d'acord al que es disposa en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General